Ivari Padari pere hakkas surfama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Saks ja Ivari Padar küpsetasid pannkooke
Katrin Saks ja Ivari Padar küpsetasid pannkooke Foto: Indrek Galetin

Kui muidu on poliitikute seas levinud sellised sportlikud harrastused nagu tennis ja golf, siis europarlamendi saadik Ivari Padar on läinud sootuks trendikamat teed ning hakkas koos perega hoopis lohesurfi õppima, kirjutab Naisteleht.

Viimased paar nädalat on Ivari Padar (45) veetnud kõik oma vabad hetked koos tütre Nora Helena, poja Siimu ja elukaaslase Kristel Voltenbergiga (42) Pärnu liivarandadel tuult taltsutades. Padari pere õpib suure entusiasmiga lohesurfi. 

Padar nimetab lohesurfi suisa ökospordialaks, sest kui muidu läheb igasugu kiiruste saavutamiseks vaja mootoreid, siis antud juhul seilatakse mööda merd vaid tuulejõudu kasutades.

Padar paistab uuest hobist väga tõsiselt sisse võetud olevat, sest kui tavaliselt õpetatakse algajaid surfajaid kulunud varustusega, siis tema soetas kogu perele kohe tuttuue täisvarustuse. Padar võis kogu pere surfivarustuse peale kulutada umbkaudu 100 000 krooni.

Loesurf - tuntud ka kui kitesurf või kiteboarding, on ala, kus tuulelohe tõmbab lohelauaga sõitjat vee peal. Talvel on lohega võimalik surfata ka lumel, all mäesuusad või lumelaud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles