Bemmi-Kristjan jagas ööklubi ees hoope

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bemmi-Kristjan aka Kristjan Kattai.
Bemmi-Kristjan aka Kristjan Kattai. Foto: Imre Kaas/Õhtuleht

Kurikuulus Bemmi-Kristjan ehk Kristjan Kattai, kes narkojoobes rammis möödunud aasta septembris BMW maasturiga trolliliinide posti, sattus jälle sekeldustesse.

Nädalavahetusel Venuse ööklubi juures kakelnud Kristjan Kattai korraldas sellise märuli, et pealtnägijad pidasid targemaks politsei appi kutsuda.

Vanemkomissar Elari Kasemets: Politsei sai tõepoolest poole viie paiku hommikul väljakutse kaklusele, mis toimus ööklubi Venus lähistel. Kaks härrasmeest kaklesid seal ja üks kinnipeetutest oli 1986.aastal sündinud Kristjan Kattai.

Ma usun, et ka meedia vahendusel on Kattai tegevused leidnud päris palju kajastamist ja eks igaüks võib selle põhjal oma järeldused teha.

Kattai on juba pikemat aega meie huviorbiidis olnud, sest satub pidevalt seadusega pahuksisse. Mis teda praegusel juhul ees ootab, on natukene raske öelda, kuna uurimine on alles algusjärgus.

Praegu on Kattai küll kinni peetud ja eks arvatavasti siis tänase päeva jooksul, koostöös prokuratuuriga, otsustatakse ka tema võimalik vahistamine.

Kattai vägitegudest võiks meenutada veel seda, kuidas ta kolm aastat tagasi Saku Suurhallile pommiähvarduse tegi.

Aasta pärast pommiähvardust seisis  Kristjan Kattai taas kohtukulli ees. Siis ähvardas ta Tallinnas Kadaka teel asuva restorani ees ühte meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles