Tanja Liisile: kehast ma ei räägi, aga no... vau!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt, Liis Lemsalu
Su nägu kõlab tuttavalt, Liis Lemsalu Foto: Karli Saul/SCANPIX

TV3 saate «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja avasaates kehastas Liis Lemsalu Christina Aguilerat ja esitas laulu «Dirrty».

Tanja Mihhailova: «Mulle nii meeldivad sellised numbrid, kus on tõeline meelelahutus - tantsu on, kostüüme on, suurepärased tantsijad, suurepärane hääl. No kehast ma ei hakka üldse rääkima, sest mehed räägivad sellest niikuinii, aga no - vau! See tuletas meelde, kust sa tulid, sest ma olin ka seal superstaarisaates. Siis sa ei julgenud niimoodi nõksutada. Aga väga-väga kena. Häälest ma ei hakka üldse rääkima, sest tämber on hirmuäratavalt sarnane. Mina ei ole seda lugu kunagi julgenud esitada, sest mina ei võta neid asju välja, mida seal laulda tuleb.»

Koit Toome: «Esiteks, sa näed super sarnane välja. Sa kasutasid väga hästi enda tugevused ära, sa tantsid super hästi. Need kõrged noodid, see keerutus seal oli tõeline palsam hingele. Olen alati mõelnud, miks meil Eestis ei ole selliseid naisartiste, kes selliste numbritega esineks. Ma olen käinud Liisi kontserdil, kus ta esineb bändiga, ja praegu tundub küll, et... Vähem riideid, rohkem tantsu!»

Andrus Vaarik: «Minu vanuses võib selliseid numbreid söömata ja magamata vaadata hommikust õhtuni. Vaadata ja mõelda, et olid ajad... Ma teadsin, et sa oled superlaulja, aga ei teadnud, et sa nii hea tantsija oled. Tegelikult meie imetlusväärsetele tantsijatele olid super konkurent. Ma tean, et oled siiamaani loonud endast pildi kui väga õrnast, leebest, heast. Ma loodan, et tänane number tähistab tõelist kannapööret sinu karjäärist.»

Olav Osolin: «Mulle tundub, et sa aerutasid suhteliselt turvalisel pinnal. Kui olen vaadanud sinu laulmist, tundub, et Aguilera on üks selliseid, kelle poole oled alati austuse ja huviga vaadanud. Selles mõttes tundus, et sa ujusid vees täiega. Hästi kena number.»

Kuidas meeldis Liisi etteaste sulle? Vaata TV3 videot:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles