Fotod: Jan Uuspõllu pea jäi pisikeseks, aga hääl oli suur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt, Jan Uuspõld
Su nägu kõlab tuttavalt, Jan Uuspõld Foto: Karli Saul/SCANPIX

TV3 saate «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja avasaates kehastas Jan Uuspõld Mati Nuudet ja esitas laulu «Jambalaya».

Jan tunnistas, et tänane parodeeritav oli talle suur kergendus, sest Mati Nuude on temaealistel kogu aeg kõrvus kumisenud. Jani sõnul oli Nuude taasloomise puhul raskeimaks aspektiks see, et ta oli üsna staatiline nii väliselt kui sisemuselt.

«Kui vaadata välimust, siis tundub, et pea on natuke pisikeseks jäänud. Oleks pidanud seda kaalikat vastu seina taguma, siis oleks saanud suurema ja ka kere juurde panna. Mati Nuudet on ju raske visuaalselt järele teha, kuna ta laval muud ei teinud, kui oli suur ja laulis. Oma hääle ja intonatsiooniga said sa suurepäraselt pihta. See oli hämmastavalt sarnane Mari Nuudele. Pisike pea, aga hääl suur,» arvas kohtunik Olav Osolin.

«Panen silmad kinni, Mari laulab. Teen lahti, Jan seisab. Mulle väga meeldis laulu lõpupoole selline muie, et toredasti läheb... Väga väärikas algus,» kiitis Tanja.

«Kui vaatasin lavale, siis nägin Jani, aga kui silmad kinni panin, siis oli täpselt Mati. Olid uskumatult täpselt hääle ja intonatsiooni ära tabanud. Ma ei tea, kas küsimus on selles, et liiga väike pea või milles asi... Vaata Jani pead ei saa sealt kuidagi ära võtta. Aga väga hästi hääleliselt jäljendatud,» arvas Koit Toome.

Hea lugeja, kuidas meeldis Jani etteaste sulle? Vaata TV3 videot:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles