Pariisi taksojuht suri stiletorünnaku tagajärjel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiletto
Stiletto Foto: SCANPIX

Prantsusmaa pealinna Pariisi taksojuht suri pärast seda, kui joobes kliendid teda ründasid ning stileto kontsaga  raskelt vigastasid.

Surmaga lõppenud rünnak leidis aset möödunud nädala ühel varahommikul, kui takso telliti Pariisi nooblisse 7. linnajakku, edastab The Local.

Taksosse istusid pärast öist pidutsemist mees ja kaks naist.

Taksos tekkis sõnavahetus ning 56-aastane taksojuht peatas takso kinni ning nõudis klientide taksost lahkumist. Juhtum muutus vägivaldseks.

Pisut hiljem jäi peatunud takso ühele politseinikule silma. Ta leidis maast lamamas kingakontsaga raskelt vigastada saanud taksojuhi.

11. septembril aset leidnud intsidendi jäädvustasid ka lähedal asunud turvakaamerad.

Politsei viis vigastatud taksojuhi ja kolm kahtlusalust politseijaoskonda. Taksojuhul tekkis südame seiskumine ja ta viidi haiglasse, kus ta täna hommikul suri.

Uurimine näitas, et kolm reisijat vanuses  25 – 28 eluaastat olid alkoholi ja narkootikumide mõju all ning neid kahtlustatakse surma põhjustanud vägivallajuhtumis.

Prantsusmaa siseminister Bernard Cazeneuve edastas ohvri lähedastele kaastundeavalduse ning ülistas Pariisis väga rasket ja ohtlikku tööd tegevaid taksojuhte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles