India sai esimese transseksuaalse uudisteankru

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padmini Prakash
Padmini Prakash Foto: thenewsminute.com

India sai esimese transseksuaalse uudisteankru, kes on suutnud üle olla ühiskonna poolsest sildistamisest ning oma hirmudest.

Tegemist on 31-aastase Coimbatore´ist pärit Padmini Prakashiga, edastab The Telegraph.

Ta oli esmakordselt eetris India iseseisvuspäeval 15. augustil kanalil Lotus News.

Padmini on oli varem teleseriaalis näitleja. Ta sai omal nahal tunda, kuidas ühiskonnas suhtutakse seksuaalvähemustesse ning see tegi temast seksuaalvähemuste õiguste eest võitleja.

Padmini sõnul meeldib talle uudistaenkru töö enim, kuna seal ei sildistata teda ning ta saab inimesi sündmustega kursis hoida.

«Olin esmalt närviline, kuna kartsin, et mind ei võeta omaks, ma ei suuda usutav olla ning vaatajad ei saa minust aru,» lisas naine.

Lotus News kanali juhi sõnul on kogu meeskond Padminit toetanud, ta on väga töökas ning sobiv isik uudisteankruks.

Mehena sündinud Padmini tundis nooremana end ikka enam ja enam naisena. Ta kandis siis nime R.S. Puram. Esimesel ülikooliaastal lõikas ta oma perekonnaga sidemed läbi, kuna ta ei suutnud enam varjata, kes ta tegelikult oli. Ta kolis India teise piirkonda. Hiljem kolis ta kodukohta Tamil Nadusse ning temast sai Bharathanatyami tantsu õpetaja.

Padmini elab koos oma partneri, meesoost Vellakinariga Coimbatore´i eeslinnas ning on võitnud mitu transseksuaalide iludusvõistlust.

India esimene transseksuaalne saatejuht Rose Venkatesan soovitas Padminit uudisteankruks, öeldes et ta on just õige isik uudiseid kiiresti ja õigesti edastama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles