Kerlit vihastab, et naiste väärtust hinnatakse tagumiku suuruse järgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Kerli / Instagram

Lauljatar Kerli Kõivus tekitab suurt vastikust see, milline on naise arhetüüp meedias ja meelelahutustööstuses.

Kerli kirjutab Facebooki lehel, et tal on häbi sookaaslaste pärast, kes toetavad «hirmunud mehe ettekujutust» sellest, milline naine olema peaks.

«Me oleme elu kandjad, teadmiste ja müstika hoidjad, kellel on eriline intuitsioon, mis on tembeldatud tabuks maailmas, kus «mõelda» on kaalukam kui «tunda». Naise töö on hea välja näha ja sõna «äge» kasutatakse selle kohta, kes kannab avalikult stringe, mitte selle kohta, kes räägib, mida ta mõtleb. Seda, kes ausalt arvamust avaldab, sõimatakse hoopis bitchiks,» kirjutab Kerli.

«See pole midagi uut, sest mehe ego on alati soovinud maailma valitseda ja hirm naiste võimu ees on viinud nad isegi nii kaugele, et kõige parema intuitsiooniga naised põletati tuleriidal.»

«Paistab, et oleme jõudnud uude madalpunkti, kuna naine on taandatud sellele, et kui tal on piisavalt suur tagumik, võivad mehed selle heaks kiita. Maailma tuntuimad staarid on tänapäeval need, kelle suurim saavutus on kaamera ees kolmeka tegemine ja ainus võimalus spirituaalselt väljalülitatud maailma tähelepanu võita on twerkida.»

Kerli ei suuda uskuda, et naised sellise jama alla neelavad ja lubavad «kiskjatel oma seksuaalenergiast toituda». See kinnistab tema hinnangul arvamust, et igal mehel on õigus naiste kohta hinnangut avaldada puhtalt nende välimuse põhjal.

Kerli kinnitas samas, et tema postituse eesmärgiks pole slut shaming ehk seksuaalsete naiste materdamine ega ka meeste vihkamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles