Video: Joan Rivers soovis, et teda maetaks show`ga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joan Rivers
Joan Rivers Foto: SCANPIX

Selle nädala neljapäeval suri USA koomik Joan Rivers, kelle pereliikmete sõnul oli tal selge visoon, millised ta matused olema peavad.

New Yorgi Mount Sinai haiglas 81-aastasena surnud Rivers kirjeldas 2012. aastal avaldatud raamatus, milliseid matuseid ta endale sooviks, edastab US Weekly.

Raamatus «I Hate Everyone.....Starting With Me» on kiri tütrele Melissa Riversile, milles ta kirjeldab enda jaoks ideaalseid matuseid.

«Tahan, et mu matused oleksid suur ja kirev show, kust ei puudu meelelahutajad ja meedia. Tahan paparatsosid, surnuaial peaks olema kaetud laud hea ja paremaga ning niiöelda õhtujuht, kes sündmust kirjeldab nagu oleks tegemist suure lava-show`ga,» seisab raamatus.

Riversit tunti ta eluajal kui hea huumorimeele, otsekohesuse ja kummaliste kommentaaride poolest. Ta töötas meelelahutuses ligi 60 aastat.

Käheda häälega koomik tegi nalja nii enda kui teiste kulul.

«Tahan, et mu matused oleks Hollywoodi tähesära väärilised. Ma ei taha mingit vinguvat kirikuõpetajat, vaid Meryl Streepi kandmas matusekõne ette viies keeles. Tahan olla surnuna kuulsam kui olin elusalt. Mind tuleks matta Valentino õhtukleidis. Lisaks tahan tuulemasinat, mis pandaks kirstu ja see liigutaks mu juukseid nii nagu liiguvad Beyonce juuksed,» kirjeldas koomik oma raamatus.

Joan Rivers maetakse pühapäeval New Yorgis Manhattanil asuvale Emanu-El juudi surnuaiale.

Rivers suri eile kõrioperatsioonist tekkinud komplikatsioonide tagajärjel.

Arstid hoidsid staari ühe nädala koomas. Staari tütar Melissa Rivers teatas oma ema surmast eile õhtul.

Pika karjääri teinud Rivers sai kuulsaks 1965. aastal saates «The Tonight Show with Johnny Carson» esinedes.

1990. aatatel sai ta oma «The Joan Rivers Show».

Lisaks kirjutas ta raamatuid, oli häältetegija ja võistles tõsielusaates «Deal».

Viimati nähti teda avaliku elu tegelaste riietumise karmi kriitikuna sarjas «Fashion Police».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles