Kati Murutari pulmad toimuvad 23 päeva pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati ja Peter
Kati ja Peter Foto: Teet Malsroos/ Õhtuleht

Alles mõni kuu tagasi kirjutas seltskonnameedia innukalt sellet, kuidas staarkirjanik Kati Murutar plaanis pulmi Olev «Robinson» Veskimäega. Vahepeal on Kati äratundmisele jõudnud, et filmimees Peter Murdmaa on tema jaoks see õige, pulmapäevaks on paar maha pannud 13. augusti.

Kati (43) usub, et mida kirevam on olnud senine elu, seda paremini tunneb ta ära oma paarilise, kuna elu on andnud selleks küpsust ja julgust, vaja on vaid seda ausalt välja näidata. Peter (35) jälle kiidab Kati sihikindlat meelt ja tunneb senise linnamehena tõmmet talutöö vastu tulevase kaasa jõukas talus Raplamaal, seisab tänases Õhtulehes.

 

Veel arutleb Peter, kes on muide «Nukitsamehe» rezissööri Helle Karise poeg, et mõned inimesed otsivad oma partneris iseennast, jättes täpsustamata, mismoodi temal see asi Kati suhtes täpselt on. «Fakt on see, et oleme teatud mõttes sarnased inimesed,» avaldab peigmees, kel on Katist pooleli ka dokfilm, asjade käiguga rahulolu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles