Sziget festivali kolmas päev - Die Fantastischen Vier, Cee Lo Green, Manic Street Preachers, Korn, Kelis

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nagu juba kombeks saanud, kutsus ka sel aastal Szigeti festival fänne lummavale Óbuda saarele Budapesti südalinnas.

Szigeti festival on üks Euroopa suurimaid kultuurisündmusi, tuues Budapesti kesklinna iga aasta pea 400 000 külastajat 60st eri riigist. Toimumispaigaks on saar Doonau jõel, mis loob unustamatu atmosfääri peo, suurlinna ja looduse eripärasid kombineerides.

2011. aastal sai Sziget parima Euroopa festivali tiitli - "Best European  Major Festival" Award. Võib öelda, et Sziget on mitu festivali ühes: nädalapikkune non-stop üritus pea 60ne programmilavaga ja igapäevaselt umbes 250 esitusega festival ei jäta ühtki maitset rahuldamata. Festivalil on viis suurt open-air lava, mitmeid väiksemaid lavasid ning lisaks veel erinevaid DJ telke.

Foto: AFP / Scanpix

Sziget`i 2014

Pealava vallutasid sel aastal sellised suured nimed nagu Blink-182, Queens of Stone Age, Deadmau5, Imagine Dragons, Placebo, Skrillex, Bastille, Lily Allen, Macklemore & Ryan Lewis, Cee Lo Green, Manic Street Preachers, Korn, The Prodigy, The Kooks, Outcast, Calvin Harris.

Foto: Jelena Rudi

Sziget festivali kolmanda päeva staarid olid: Die Fantastischen Vier, Cee Lo Green, Manic Street Preachers, Korn, Kelis.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles