KUUM! Sensuaalsed Geishad lõbutsesid eksootilises Buddha Lounge's

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalavahetusel toimus klubis Teater Buddha Lounge üritus, mille küttis eriti kuumaks kaunis Helena Victoria Kirss, kes trummide taga muutus tõeliselt metsikuks tiigriks ja andis enneolematu show. Lugematute Móet shampanjapudelite saatel möödus öö lõbusalt ning pidu ei tahtnud lõppeda ka hommikutundide saabumisel.

Buddha Lounge on aasiapärane pidude sari, kus Klubi Teater muutub kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed geishad, salapärased kõhutantsijad ning eksootlised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varajaste hommikutundideni.

Sel õhtul andis võimsa idamaise trummi-show imekaunis Helena Victoria Kirss, kes lükkas peo korralikult käima. Lisaks trummi-showle olid kohal ka kütkestavad geishad, kes pakkusid silmailu kogu ööks ning lõid oma tantsuga klubis tõeliselt idamaise miljöö. Kohal olid ka kaunid Bacardi tüdrukud, kes vürtsitasid piduliste peomeeleolu maitsvate šottidega.

DJ Slami hüpnotiseerivad uued hitid hoidsid tantsupõranda energia laes kuni hommikuni!

Sel reedel ootab kõiki Baile-Bon Royale üritus, mis tõotab tulla tõeline värvide, kaasahaaravate rütmide ja avatud tunnete puhang! Juba laupäeval toimub aga klubi Teater kõige glamuursem ja suurejoonelisem pidu - Babulja Special.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles