Vaata galeriid! Tippjalgpallurid Poom, Reim, Kristal jt teevad comebacki

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval tegid comeback'i Eesti koondises üle 100 mängu pidanud Mart Poom, Martin Reim, Marko Kristal, Indrek Zelinski, Kristen Viikmäe ja mitmed teised endised tippjalgpallurid, kes osalesid A. Le Coq Arenal peetavas meelelahutuslikus kohtumises. 

Eile kell 17:30 algas A. Le Coq Arenal matš, kus vastamisi olid Eesti koondise legendid ja teiselpool muusikud. Jalgpallurite eest jooksid väljakule Indrek Zelinski, Martin Reim, Tarmo Rüütli, Mart Poom, Marko Kristal, Urmas Rooba, Sergei Terehhov, Andrei Stepanov, Toomas Tohver, Erko Saviauk, Mati Pari, Jevgeni Novikov, Argo Arbeiter ja Kristen Viikmäe.

Muusikute koosseisus olid näiteks ansambli The Tuberkuloited laulja Indrek «Summer» Raadik, No-Big-Silence’i laulja Marek «Cram» Piliste ja Compromise Blue kitarrist Raul Ukareda, aga ka Indrek Ditmann, Joel Berg, Andrus Lang, Viljo Jõela, Madis Kirss, Aivar Kuldsaar, Martti Mutli, Ragnar Selberg, Tanel Tepper, Eesti vutikoondiseski mänginud - Marko Lepik, Reemet Kaldoja, Tarvo Valm ning endine Eesti tippväravavaht Martin Kaalma.

 Peakohtunikuks valiti  Reelika Turi, keda assisteerisid  Simmo Tõnisson ja Jana Pipar.

Kohtumisele tulid kaasa elama ligi 900 vutinoort ja nende treenerid, kes käivad sel nädalal Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi poolt korraldatavates suvelaagrites. Mängu vaheajal loosib Rimi välja kolm stipendiumit nende laagrinoorte vahel, kes veel regulaarselt jalgpallitreeningutel ei käi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles