Jaapanis arreteeriti vagiinakajaki teinud kunstnik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megumi Igarashi ja ta vagiinakajak
Megumi Igarashi ja ta vagiinakajak Foto: SCANPIX

Jaapani politsei arrteeris kunstniku, kes tegi oma vagiinast niiöelda selfie ja saatis selle 30 inimesele.

Megumi Igarashi vagiinapildid olid sobivad 3D printerile, edastab mirror.co.uk.

Politsei andmetel  saatis kunstnik oma pildid inimestele, kes olevat olnud nõus andma raha ta uue teose jaoks, mis kujutab vagiinakujulist kajakit.

Kunstnikul valmiski vagiinakujuline kajak, mida ta katsetas Tokyo lähedasel Tama jõel.

Politsei sõnul rikkus naine eetikareegleid ning sai rõvedusest rahalist kasu.

Igarashi, kelle kunstnikunimi on Rokudenashiko, mis tõlkes tähendab «mitte millegi oskaja», sõnas et 3D kunst ei ole rõve ning ta ei saatnud pilte, et nende pealt raha teenida.

«Tegin oma vagiinaga kunsti ja minu jaoks oli see lõbus tegevus. Vagiinakajak ei ole rõve. Inimeste reaktsioon kunstile on üllatav,» lausus kunstnik.

 Ta selgitas, miks ta vagiinakunsti teeb.

«Ma ei ole teiste vagiinasid näinud. Samas ei tea ma, milline peaks normaalne vagiina olema. Võimalik, et minu oma on ebanormaalne. Vagiina on Jaapani kultuuris tabu. Peenis seevastu on nagu avaliku elu tegelane, keda leiab igalt poolt. Vagiinat peetakse rõvedaks, kuna see jääb keha sisse, olles samas naiste tähtis organ,» teatas kunstnik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles