Taevarestoran pakkus kodumaistele staaridele linna kohal maitseka ja lõbusa lõunasöögi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. juunist saab Tallinna südalinnas Rotermanni kvartalis nautida taevalikku söömaaega. Dinner in the Sky® on külastajatele avatud 15. juunini ning meeldiva söögi kõrvale saab nautida ka Laura Remmeli mahedat muusikat.

Kolmapäeval, 11. juuni lõunal tõstis taevalik restoran kodumaised kuulsused ja ajakirjanikud koos hulga fotograafidega taas taeva alla.

Imemaitsvate roogadega kostitas staare hiljuti gastronoomiakonkursil Hõbelusikas parima restorani tiitli võitnud restoran Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuk ning pabistajate meele tegi heaks meeldivalt mullitav Prosecco ning punane vein.

Lisaks imelistele Tallinna vaadetele sai nautida ka taldrikule hoolikalt sätitud roogade ilmet, mis kadusid laualt kõhtu imekähku.

Kauni vaatega lõunasööki nautisid teiste seas Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, lauljatar Tanja Mihhailova, muusik Silver Laas, moekunstnik Liisi Eesmaa ning Kirsti Timmer.

Vaata lõbusast galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles