Staarikätš: TLC materdas Rihannat alastuse pärast, lauljatar vastas vääriliselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rihanna / Twitter

Tüdrukutebänd TLC materdas Rihannat, kes tihtipeale pea olematute riietega ringi laseb, ning lauljatar vastas sellele lihtsalt ja vaimukalt.

«Inimesed on üldiselt järgijad ja liidrid, kes vaeva näevad ja midagi täiesti uut teevad, on haruldased,» ütles Chilli Austraalia saates «Sunrise». «Nii ongi sul kõik need järgijad, kes teevad lõpuks sama asja - postitavad endast Twitterisse ja Instagrami poolpaljaid pilte. See on pöörane, nad oleksid justkui tähelepanu nimel valmis surema.»

Bändiliikmed tõid seksuaalsust eksponeerivaid artiste kritiseerides näiteks Rihanna.

«Sa ei pea iga kord alasti olema, kui sind näen,» arvas T-Boz. «Meil on raske üldse midagi arvata, sest iga kord ütlevad nad: «Oh, TLC on lihtsalt kade!» Mina nimetan aga asju õigete nimedega.»

«Meist sai kõigi aegade enimmüüdud tüdrukutebänd, ehkki meil püsisid riided seljas, ja see ütleb palju,» lisas Chilli.

Kui kõnealune intervjuu Rihanna kõrvu jõudis, pani ta enda Twitteri kaanefotoks pildi, millel on TLC tüdrukud - üllatus, üllatus - palja ülakehaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles