Printsess Madeleine kandis õe pulmas eestlanna disainitud kleiti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Madeleine
Printsess Madeleine Foto: SCANPIX

Rootsi kroonprintsess Victoria ja prints Danieli pulmas osalenud printsess Madeleine kleidi disainis Linda Nurk ja Rootsi TV-s kommenteeris ülekannet pulmadest Kristjan Luuk, kes on Naistelehe teatel mõlemad Eesti juurtega.

«Nii moelooja Linda Nurk kui ka reporter Kristjan Luuk on Rootsis äärmiselt armastatud ja tuntud tegijad,» ütles ajakirjale Eesti suursaadik Alar Streimann, lisades, et printsess Madeleine kandis Linda Nurga disainitud keiti ka 2007. aastal Nobeli auhinna tseremoonial.

Streimann, kes esindas Eestit kuninglikus pulmas, kiitis üritust taevani, ja seda nii hea ilma, kui südamliku ja siira meeleolu poolest. Eesti, nagu teisedki pulma kutsutud riigid, kinkis kuninglikule paarile 1000 Rootsi krooni (umbes 1600 Eesti krooni - T.L.) heategevuse tarvis, nagu printsess Victoria oli soovi väljendanud. Nii välditi ka riikide omavahelist kingitustega ületrumpamist, samuti edastas Streimann abiellunutele president Toomas Hendrik Ilvese ja proua Evelin Ilvese õnnitlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles