«Top Gear» muutub tõsisemaks?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Top Geari» saatejuhid Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond
«Top Geari» saatejuhid Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond Foto: SCANPIX

Briti rahvusringhäälingu BBC  menuka autosaate «Top Gear» saatejuhid said oma koomiliste etteastete tõttu kriitika osaliseks ning nüüd on saadetes naljakat osa kahandatud.

BBC 2 hakkab uue hooaja osi näitama alates selle nädala pühapäevast, kirjutab The Telegraph.

Koos Jeremy Clarksoni ja Richard Hammondiga seda saatesarja juhtiva James May sõnul on uus hooaeg tõsisema sisuga.

Tõsisemaid asju toodi sisse, kuna BBC hakkas saama vaatajatelt saatejuhtide «tobedate» trikkide kohta kaebusi.

«Meie saate vaatajad märkavad kindlasti muutust. Naljadega on lihtne alt minna. Naljadega on nagu alkoholi tarbimisega – kui sina arvad, et sul on lihtsalt hea tuju, siis kaaslased ei pruugi nii arvata,» kommenteeris May saate muutust.

Briti televaatajate kaebusi läbivaatav sõltumatu organisatsioon Ofcom sai möödunud aasta novembris suure hulga kaebusi näiteks «Top Gearis» näidatud reklaami kohta, kus mees lasi end maha kuna ostis vale auto. BBC kaitses seda reklaami, et tegemist oli koomilise olukorra näitamisega, kuid Ofcom sellega ei nõustunud.

May sõnul on tal käsil ka üks veel tõsisema sisuga teleprojekt. Nimelt valmib tal kaheksaosaline dokumentaalfilmide sari Teise maailmasõja järgsetest autodest.  

Hoolimata kriitikast on «Top Gear» siiani nii Suurbritannias kui ka paljudes teistes riikides väga populaarne saatesari.

Seda näidatakse üle 100 riigis ning see on üks kõige enam illegaalselt alla laaditav teleprogramm terves maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles