Jared Leto lasi oma Oscari-kujukese ära lörtsida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jared Leto
Jared Leto Foto: SCANPIX

Näitleja Jared Leto lubab oma Oscari-kujukest näppida kõigil, kes soovivad.

42-aastane staar võitis parima meeskõrvalosa kuldmehikese filmis «Dallas Buyers Club» tehtud rolli eest. Leto rääkis AP-le, et tänaseks on kujukesel mitu täket ja kriimu.

«Ma kahjustasin seda. Kuid siis tulin koju ja nägin sellel veel ühte täket, nii et tundub, et keegi teine on samuti sellega lõbutsenud,» muigas ta.

«Mu Oscar on väga räpane. Kõik näppisid seda. Ma lasin selle pidudel ringi käima ja mõned korrad kaotasin selle silmist. Mõtlesin, et kui see kaotsi läheb, pole ma määratud seda omama. Kuid see leidis alati tee tagasi minu juurde,» rääkis ta.

Leto rääkis ka, et nüüd saadetakse talle veelgi rohkem käsikirju.

«Jah, ma uurin ja loen käsikirju. Huvitav on see, et enne «Dallas Buyers Clubi» ei lugenud ma aastaid käsikirju, kuid nüüd on mul tekkinud võimalused töötada inimestega, keda austan ja imetlen ja kelle tööd on olnud inspireerivad ja mõjukad,» ütles Leto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles