Pildid: Briti väike prints George oma esimesel välismaareisil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suurbritannia prints George on koos oma isa, prints Williami ja ema, hertsoginna Catherine´iga välisvisiidil Uus-Meremaal ja seejärel Austraalias.

Tegemist on väikese printsi esimese välisreisiga, edastab Reuters.

Briti kuningliku pere välisreis kestab kolm nädalat. Täna saabusid William, Catherine ja George Uus-Meremaale Wellingtoni.

Asjatundjate sõnul saab väike prints suure tähelepanu osaliseks, kuna seni on teda näidatud avalikkusele väga vähe.

Ajakirjanike ja fotograafide sõnul suhtub väike prints esindusfunktsiooni rahulikult. Hertsoginna Catherine kandis erkpunast mantlit ja kübarat, ta poeg oli riietatud valgesse. Prints Williamil oli seljas tumesinine ülikond.

Prints George on Briti troonipärimisjärjestuses pärast oma vanaisa, prints Charlesi ja isa, prints Williamit kolmas.

Prints George Alexander Louis sündis 22. juulil 2013 Londonis.

Briti kuningliku pere liikmete visiit Uus-Meremaale käivitas seal diskussiooni, kas monarhiat on ikka vaja. Uus-Meremaa kuulub Rahvasteühendusse, kuna oli varem Ühendkuningriigi asumaa.

Uus-Meremaa peaminister John Key sõnas, et monarhiat pooldatakse ning koos uue põlvkonnaga on Briti kuningliku pere populaarsus tõusuteel.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles