Ülitubli! Theodor kaotas oma 180 kilost muljetavaldava osa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 sarja «Kaalul on rohkem kui elu» seekordseks kangelaseks oli 22-aastane Theodor, kelle mõõdud olid saatega liitudes hiiglaslikud.

Enne saatesse tulekut olid halvad harjumused Theodorile teise mehe jagu rasva selga kasvatanud, ta kaalus juba 180 kilo, mis tähendas, et ka lihtsaim liikumine oli keeruline.

Theodor võttis aastaga alla tervelt 36 kilogrammi ja ta oli tulemusega rahul, ehkki see jäi algselt loodetule veidi alla.

«Kaalul on rohkem kui elu» tõi muutuse, mille üks osa rõõmustas Theodorit eriti: «Kui varem pidin valima riideid ainult selle põhjal, mis mulle selga mahtus, siis nüüd teen valiku selle järgi, mis mulle meeldib.»

Theodor tunnistas, et saates osalemine muutis ta elu kvaliteetsemaks ja aktiivsemaks.

«Kuigi olen normaalkaalus inimestega võrreldes endiselt suures kaalus, on mul palju kergem liikuda ning tahe olla aktiivsem. Samuti on väga palju muutunud suhtumine ellu ja prioriteetidesse enda elus. Tunnen, et keha on mõeldud liikuma, mitte istuva eluviisi jaoks,» selgitas Theodor. Ta lisas, et saates osalemine andis oskused, teadmised ja kogemused, kuidas enda elu paremaks teha.

«Kaalul on rohkem kui elu» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00. Vaata seekordset osa allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles