Koletiseks muutva neurofibromatoosi põdeja mängib uues filmis koos Scarlett Johanssoniga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koletiseks muutva neurofibromatoosi põdeja Adam Pearson mängib uues filmis koos Scarlett Johanssoniga
Koletiseks muutva neurofibromatoosi põdeja Adam Pearson mängib uues filmis koos Scarlett Johanssoniga Foto: Youtube

Kui Briti-USA filmitegijad saatsid välja e-kirja, milles otsiti neurofibromatoosi põdejaid uude filmi mängima koos Scarlett Johanssoniga, arvas selle haiguse käes kannatav inglane Adam Pearson, et «võib natuke nalja teha».

Uus film kannab nime «Under The Skin» ja selles on näha Johanssoni kaasstaarina just 26-aastast Pearsonit, edastab Daily Mail.

Filmis on nad palju koos ning enamiku ajast alasti.

Adam Perasoni elu on varem kajastatud Briti Channel 4 dokumentaalfilmis «Beauty and the Beast: The Ugly Face of Prejudice». Selles uuritakse, kuidas ühiskonnas on juurdunud iluideaalid, mis nõuavad füüsilist täiuslikkust.

Neurofibromatoos (NF) on pärilik haigus, mille puhul tekivad naha alla sõlmed ja naha pinnale pigmentlaigud ning see mõjutab ka närvisüsteemi. Haigus muudab näo kuju jäädavalt.

Sellel on kaks alavormi: Recklinghauseni tõbi ehk perifeerne neurofibromatoos ja tsentraalne neurofibromatoos. esimene on väga sagedalt esinev pärilik haigus, teist esineb kümme korda harvemini.

Filmis «Under the Skin» mängib Scarlett Johansson tulnukat, kes võrgutab Šotimaal mehi, tehes nendega õudust tekitavaid eksperimente. Kuid kohtumine Adam Pearsoni kehastatud tegelasega on pöördepunktiks.

«Kui inimesed näevad imeilusa näitlejanna kõrval koletist, siis võidakse arvata, et see mees on kohutav. See on aga lihtsalt film ja mina olen oma haiguse ohver. Tegelikult on see huvitav kooslus. Minu puue ja haavatavus muutis Johanssoni tegelast ning tema suhtumist inimkonda,» lausus Pearsson.

Ta lisas, et mängib filmis iseennast ja tundis võtetel end väga mõnusalt.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles