Video: maailmas kogub aina enam populaarsust alastijooga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmas kogub populaarsust alasti jooga
Maailmas kogub populaarsust alasti jooga Foto: Youtube

Maailmas on aina populaarsem alastijooga ning hiljuti hakkas seda pakkuma ka USAs New Yorgis tegutsev joogakool.

Chelseas asuv Bold & Naked Yoga alustas alastijooga programmiga nii meestele kui naistele pärast seda, kui üks omanikest märkas, et ainult meestele mõeldud alastijoogakursustel olid kõik kohad kogu aeg täis, edastab Discovery News.

«Joogat alasti harrastades saab keha vabalt liigutada. Enamik seostab alasti keha seksiga, kuid jooga puhul see ei kehti. Alastijoogas osalejad ei häbene oma keha, on enesekindlad ning naudivad seda, mida teevad,» seisab Bold & Naked Yoga leheküljel.

Veel on seal, et alastijooga aitab neil, kes varem oma keha ei tunnetanud, parema kehatunnetuse saada.

«Alastijooga loob parema sideme keha ja selle funktsioonidega. Sellise jooga harrastamine aitab vabaneda valekujutlusest ja negatiivsetest tunnetest. Kui ollakse iseendaga rahul, siis ollakse ka maailmaga rahul,» selgitasid joogaõpetajad.

Maailmas harrastatakse väga erinevaid joogaviise, millest tuntuim on hatha jooga.

Alastijoogat soovitakse harrastada neil, kes suudavad juba oma kundalini energiat kontrollida ja seda õigesse kohta suunata.Seksuaalenergiat saab keha allosas olevatest tšakratest tõsta ülemistesse tšakratesse.

«Jooga ei ole vaid rida harjutusi, vaid ka vaimsus ja maailmavaade,» lisati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles