Klubis Teater sai imetleda pesudiivade sensuaalset esietendust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 10. jaanuaril toimus sensuaalne pesuürituse sari Teater Secrets, kus sel korral maandusid klubisse Teater imekaunid MilaVitsa pesuinglid.

Kaunid Teatri diivad pakkusid erakordset elamust mängulise ja sensuaalse pesu-show esietenduse näol, kuhu kaasati salapärased maskid ja pilvepehme mänguloom.

Teater Secrets üritus oli tulvil saladusi terve öö koos parimate hittidega DJ Slamilt, mis hoidsid tantsuplatsi kuumana varahommikuni!

Kuuma tantsupalaviku ja pesu-showd aitasid jahutada Martini kaunitarid, pakkudes maitsvaid kokteile säravatele külalistele ja hoides peomeeleolu kuni varahommikuni laes.

Järgmine Teater Secrets juba veebruarikuus, kuid sellel reedel, 17. jaanuaril suurejooneline Great Gatsby pidu mis viib Sind tagasi stiilsesse 1920-1930. aastatesse.

Laupäeval, 18.jaanuaril aga eksootiline Buddha Lounge, kus kaunid geishad ja vapustav ninjade show pakub erakordse elamuse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles