Lucas: LaBeoufist ei saa järgmist Indiana Jonesi

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indiana Jones (Harrison Ford) viibutab vana head piitsa..
Indiana Jones (Harrison Ford) viibutab vana head piitsa.. Foto: Kaader filmist.

Režissöör George Lucas välistas võimaluse, et uues Indiana Jonesi filmis saab põhitegelaseks Shia LaBeoufi mängitud karakter.

Lucas vihjas mõni aeg tagasi, et filmiseeria viiendas osas võiks keskseks tegelaseks saada Indiana Jonesi poeg Mutt Williams, vahendab WENN.

Linateost «Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik» promodes ütles Lucas, et võib LaBeoufist teha põhitegelase ning Harrison Ford tuleks tagasi tema isana, nagu Sean Connery eelmises filmis.

Nüüd võttis režissöör kommentaari tagasi ning rõhutas, et tõeline Indy on ikkagi Ford.

«Kui film oleks Mutt Williamsist, siis oleks selle pealkirjaks «Mutt Willams ja Elvise otsingud» või midagi taolist,» ütles Lucas.

Mees rõhutas, et tal pole viienda filmi tegemiseks kindlaid plaane.

«Asi sõltub suuresti sellest, kas tulen välja hea ideega. Lisaks on selle seeria puhul vaja kõvasti uurimistööd teha,» sõnas režissöör. «Hetkel otsime järgmist objekti, mida ta jahtima hakkaks... loodetavasti leiame midagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles