NO99 korraldab vanalinnas järjekordse eksperimendi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Klemets
Eva Klemets Foto: Mihkel Maripuu

Neljapäeval esietendub Teatris NO99 Eva Klemetsi monolavastus «Tallinn - meie linn», mille tekst pärineb avaliku elu tegelaste suust.


Publik kõnnib tunni ja 15 minuti jooksul jooksul giidiga (kelleks on lavastaja Eva Klemets) mööda Tallinna vanalinna, sisenetakse ka majadesse. Omapärase lavastuse teksti autoriteks on Elmar Sepp, Alexander Kofkin, Edgar Savisaar, Arvo Haug, Mupo, Rein Karemäe, Ivo Parbus, Jaanus Mutli, Urmas Sõõrumaa, Oliver Kruuda, Jüri Ratas, Marek Jürgenson, Skanska, Merko, Tauno Kangro ja paljud-paljud teised.

Kõigile ekskursioonist-lavastusest huvitatutele paneb teater NO99 südamele, et eksperimentaalsele teatrietendusele pääseb vaid 30 inimest ning osalemiseks on vajalik tehniline varustatus, mille saab ainult teatripileti ning ID-kaardi või juhiloa esitaja. Ekskursioon algab Tornide väljaku vabaõhulava juurest ning kestab umbes poolteist tundi.

«Tallinn - meie linn» on osa liikumise Ühtne Eesti poliitilistest aktsioonidest avalikus ruumis. Lisaks Eva Klemetsile kuulusid töörühma Eero Epner ja Tiit Ojasoo. Lavastus on Teater NO99 numbrilavastus, mida mängitakse ka pärast suurkogu.

Etendus toimub 30. aprillil ning 3., 4., 11., 12., 13., 24., 25., 27. ja 28. mai kell 18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles