Nõia-Ints läks teisele katsele, et noortele loengut pidada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10 Foto: Janno Pugi

Möödunud nädalal pidi Uhtna Avatud Noortekeskuses Lääne-Virumaal esinema loenguga «Selgeltnägijate tuleproovis» au ja kuulsust kogunud staarnõid Nõia-Ints. Kahjuks jäi oodatud loeng ära. Selle keelas kohalik vallavalitsus. Nüüdseks on tuul pöördunud ning Ints on teel Rakvere poole ärajäänud loengut pidama. 

Hetkel istub Nõia-Ints Tallinn-Rakvere bussis ning on teel Uhtnasse, et pidada kell 17:00 loeng Sõmeru valla noortele.  Teemaks vanglaelu ja kuritegevus ning kuidas sellest hoiduda.

Ints, mis juhtus, et vallavanem järsku meelt muutis? 

Selgus, et Sõmeru vallavanem Peep Vassiljev Lääne-Virumaalt polnudki tegelikult minu loengut ära keelanud. Noortekeskuse juht Ilja Golomb sai vallavanemast lihtsalt valesti aru.

Nüüd on kõik korras ja olen teel Rakverre. Bussijaama tuleb vallavanem Vassiljev mulle isiklikult vastu ja viib viie kilomeetri kaugusele Uhtna Noortekeskusesse.

Kas olid üllatunud, kui Sinu ees vabandati ja uuesti loengut pidama paluti?

Ei noh..., hea meel oli...

Kas pabistad ka? 

Mis see siis ikka ära ei ole... Ei pabista ma midagi. Väga, väga hea meel on lihtsalt. 

Edu Ints ka Elu24 poolt! Sina vähemalt ei joo nagu meie kuulsad superstaarid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles