Modellisaate toimik: kes on võistleja Grete?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Kinter
Grete Kinter Foto: Kanal 2

Saate «Eesti tippmodell» võistleja Grete Kinter on pärit Tartus ning ta on tänavuse hooaja kõige noorem osaleja.

Grete on 16-aastane ja 179 sentimeetrit pikk. Päris tippmodelliks saamine on olnud tema unistus senikaua kui ta ennast mäletab ja tal on hea meel, et nüüd avaneb tal selleks ka lõpuks võimalus. Tema hobideks on ka sulgpall ja tantsimine.

Modellimaailmaga on ta ka varem kokku puutunud – ta on käinud nii castingutel kui ka jõudnud pildistamisteni. 2012. aastal osales ta ka Koolimissi valimistel.

Modellimajja võtaks Grete kindlasti kaasa kingad, kleidi ja meigi, sest naine peab alati ilus ja hoolitsetud välja nägema. Ta plaanib kõigi oma konkurentidega tutvust teha, seda ikka selleks, et teada saada nende nõrgad küljed.  Teiste tüdrukutega koos elades häiriks teda kõige rohkem ootamatud käitumismudelid.

Vallaline Grete on veel liiga noor suhteks, kuid teab, et meestes meeldiks talle enim sõbralikkus, hoolivus ja seltskondlikkus – nn head poisid.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles