Nõia-Ints: petsin Ingat, kuid rohkem seda ei juhtu...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Indrek ja tema kaunis pruut Inga Kallberg
Selgeltnägija Indrek ja tema kaunis pruut Inga Kallberg Foto: Erakogu
«Selgeltnägijate tuleproovis» kuulsust kogunud endine vang Indrek Leibur aka Nõia-Ints tunnistas, et on oma suurt armastust, Ingat kooselu ajal paar korda alatult petnud.

Nõia-Ints on enda sõnul naiste seas populaarne poiss. Osalemine nõiasaates ning figureerimine meelelahutusmaailamas on pannud nii mõnegi Maarjamaa kaunitari südame Indrekut kohates põksuma. 

«Olen kuulus poiss ega oska ilusatele tüdrukutele ära öelda,» tunnistab Indrek. «Naised teevad mulle ööklubides pidevalt siivutuid ettepanekuid. Et olen sind telekas näind ja et davai lähme kuskile pidu edasi panema.»

Indrek, oled Ingaga koos olnud üheksa kuud ja juba petad teda. Ise oled pajatanud, et ta on Sinu elu armastus. Miks siis niiviisi järsku?

Olen teda üheksa kuu jooksul vaid kaks korda petnud. Inga on tööl olnud või sõbrannadega kuskil ja mina sõpradega väljas. Lihtsalt on juhtunud nii...

Kurat, tundmatud tüdrukud  on nii julged tänapäeval. Ise tulevad ja võtavad su rajalt maha. Ma ei pea selle jaoks ise midagi tegema. Ma polnd isegi purjus ega laksu all, ausalt!

Kas Inga teab, et petad teda?

Tunnistasin hiljuti üles. Kartsin, et kui ta ise kuskilt teada saab, läheb hulluks ära.  

Kuidas Inga sellele reageeris? 

Halvasti. Kätega kallale ei tulnud, aga...

Kas ta andestas Sulle? 

Kui ma selgitasin asja ära, siis andis andeks. Ikka võib ju juhtuda. Tegelikult oleme üsna vabameelsed ja mõistame teineteist. 

Mida arvad, kas Inga Sind on petnud? 

Ei, kindlasti mitte. Tunneksin selle kohe ära. 

Kui tema Sind petaks, mida Sina teeksid? 

Annaks andeks. Korra võib ju võimaluse anda. Ta ju ka inimene. Aga solvuks ikkagi, ega ma nii külma südamega inimene ka pole...

Kas petad Ingat kogemata ka tulevikus? 

Inga andis mulle uue võimaluse, enam kindlasti ei petaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles