Madonna valus meenutus: mind vägistati noa ähvardusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

Popikuninganna Madonna avaldas ajakirja Harper's Bazaar novembrinumbris paljastava essee.

55-aastane staar meenutas oma jubedaid kogemusi ajast, mil ta 20-aastasena Michigani väikelinnast New Yorki kolis.

«New York polnud päris selline, nagu ma ette kujutasin. See ei võtnud mind avasüli vastu. Esimesel aastal ähvardati mind tulirelvaga. Mulle pandi nuga selja vastu, veeti majakatusele ja vägistati. Mu korterisse murti kolm korda sisse. Ma ei tea, miks, sest mul polnud midagi väärtuslikku pärast seda, kui esimesel korral raadio ära viidi,» kirjutas Madonna.

Madonna ei rääkinud rünnakust täpsemalt, kuid rääkis muudest eluraskustest, mis teda Suures Õunas tabasid.

«Kõrged hooned ja New Yorgi mastaapsed mõõtmed võtsid mu hingetuks. Oleksin justkui sattunud teise universumisse,» rääkis Madonna, kes peab New Yorki siiani oma kodulinnaks. «Samas hirmutas mind kohutavalt kõikjal leviv kuse- ja oksehais, eriti mu trepikoja uksel.»

Elatise teenimiseks poseeris tulevane popikuninganna paljalt kunstitudengitele, kuid juba siis ilmutas ta sellist sitkust, millisena teda täna tuntakse.

«Olin trotsi täis. Mul oli kindel plaan ellu jääda ja edu saavutada. Kuid see oli raske ja ma olin üksildane. Pidin iga päev endale väljakutse esitama, et edasi minna,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles