35 naeratust tunnis võlub ära iga mehe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naeratus võlub ära iga mehe.
Naeratus võlub ära iga mehe. Foto: Panther Media

Kui oled veel üksik või jälle üksik ning plaanid uusi tutvusi sobitada, siis ära unusta naeratamist. Sage naeratamine on nimelt just see võluvits, mis mehe sinu külge võib köita.


Kuna õige mehe leidmine pole mingi lihtne töö, on Ameerika autor Andrew Trees sellest lausa raamatu kokku kirjutanud, mis kannab nime «Decoding Love», vahendab Aftonbladet.

Tegu on neljakümne-aastase mehe teise raamatuga, mis, nagu pealkirigi lubab, üritab lahti murda armastuse koodi.

Muu hulgas õpetab Trees naistele, milline on kõige parem moodus mõnes avalikus kohas mehe tähelepanu endale tõmbamiseks. Tuleb vaid hästi palju naeratada - nii umbes kolmkümmend viis korda tunnis.

Lihtsast silmakontaktist tutvuse sobitamiseks ei piisa, kuid kui lisada sellele särav naeratus, on edu peaaegu garanteeritud.

Nimetatud väide põhineb ühel küsitlusel, kus meeste käest lähemalt uuriti, mis naisi neile ligitõmbavaks muudab. Selgus, et naise atraktiivne välimus ei olegi nii oluline, kui tema oskus naeratada. 60 protsenti meestest arvas, et on valmis naeratavale naisele lähenema ja flirti alustama.

Mis aga välimusse puutub, siis soovitab Trees kasutada huulepulka, sest ka see äratab esimesel kohtumisel huvi.

Trees annab naistele ka nõu liigse näo eest hoolitsemise asemel pigem trenni minna, sest mehed hoolivad rohkem vormis kehast kui viimase peal näost.

Keha treenimine ei tähenda aga kindlasti karmi dieeti ja äärmuslikku saledust, sest nagu Trees välja toob, kipuvad naised arvama, et mehed tahavad endale superkõhna naist, kuid nii see tegelikult ei ole.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles