Angelina Jolie tütar kannab liiga poisilikke riideid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt ja Shiloh Jolie-Pitt
Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt ja Shiloh Jolie-Pitt Foto: WENN.com
Moeteemadel blogijad ja stiiliajakirjades ilmuvate artiklite autorid on asunud ründama näitlejanna Angelina Jolie’it, kelle väike tütar Shiloh nende hinnangul liiga mehelikke riideid kannab.

Kui teised staarilapsed, näiteks Tom Cruise’i tütar Suri, hakkavad juba titeeas kõrgeid kontsi kandma, siis Jolie’i ja Pitti esimene ühine laps Shiloh näib pigem tosse eelistavat, kirjutab Entertainmentwise.

Samuti kannab pisitüdruk lilleliste kleidikeste asemel sõjaväestiilis pükse.

Paljude kõrvalseisjate arvates ei sobi selline stiil ühele tütarlapsele kohe kuidagi. Ajakirjas Hollywood Life ilmunud artiklis süüdistatakse Jolie’it selles, et ta surub lapsele oma sooidentiteeti peale, tekitades sellega Shiloh’s segadust.

Teemat kommenteerinud psühholoogi sõnul juhib ema Shiloh’t biseksuaalse rolli suunas. «Tema ema projekteerib seda just selle lapse peale, kelle ta oma lemmikuks on valinud. Minu arvates on see probleem,» ütles hingetohter

Ka ajakirjas Us Weekly ilmunud lugudes leidsid eksperdid, et Jolie võib tütrele survet avaldada, kuid kui selgus, et kolmeaastane piiga valib siiski ise endale riideid, jättis ajakiri kuulsa perekonna kallal hammaste teritamise järele.

Väljaanne E! suhtub asjasse rahulikumalt, imestades, milleks kõigeks teised kõmužurnaalid võimelised pole, et Jolie’it halvas valguses näidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles