Hardi Volmeri õepoeg on Soome superstaarisaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi Volmeri õepoeg Joseph Miettinen on Soome superstaarisaates
Hardi Volmeri õepoeg Joseph Miettinen on Soome superstaarisaates Foto: Ekraanitõmmis videost

Muusiku ja filmimehe Hardi Volmeri Soomes elava õe Kei poeg Joseph osaleb tänavu Soome superstaarisaates ja kuuldavasti on noormees jõudnud ka finaali.

«Ta on mul paaril korral külas käinud, siis on tal ikka kitarr kaasas olnud ja ta on laulu teinud. Täitsa toredasti kusjuures – mind üsna üllatas,» vahendab Hardi Volmeri sõnu Õhtuleht.

Kui Joseph oli eelvoorus oma esimese etteaste kitarriga ära teinud, palusid kohtunikud tal ilma pillita laulda ning noormees otsustas Maroon 5 loo «This love» kasuks.

Kohtunikud ütlesid, et noormehe laulmine oli pisut häbelik ja ettevaatlik, aga siiski sai ta kõigilt positiivse vastuse ning pääses eelvoorust edasi.

Soome superstaarisaate žüriis on sel aastal tele- ja raadionägu Jone Nikula, ansambli The Rasmus solist Lauri Ylönen, räppar ja DJ Sini Sabotage ja Soome rokkbändi The 69 Eyes trummar Jussi 69.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles