Mis köidab Henrik Normanni uues ametis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann
Henrik Normann Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

«Ringvaate» saatejuht Anu Välba vestles Tallinna munitsipaalpolitsei värske peaspetsialisti Henrik Normanniga.

Normann on uues ametis töötanud ühe nädala ja kaks päeva. Selle ajaga on ta hakanud sisse elama ja end asjadega kurssi viima.

Normanni põhiülesanne on tõmmata meedia positiivset tähelepanu. «See on igati uus väljakutse ja eks igas ametis ole ameteid. Tegelen meediaga ja informatsiooni töötlemisega, mis on mulle igati jõukohane ja põnev,» rääkis Normann. «Tähtis on see, mida teen seal. Pole suurt vahet, kas suhtled meediaga ühes või teises ametis, pead lihtsalt spetsiifika selgeks tegema ja asja südamega võtma.»

Naljamees ei välistanud, et võib kunagi parodeerida Edgar Savisaart. «Kui osutub vajalikuks, siis miks ka mitte,» sõnas ta. Normann selgitas, et parem on teha paroodiaid, mis sobivad tema füsioloogiaga.

Mupos kavatseb ta olla senikaua, kuni soovitakse ning tal endal tahtmist on.

Normann avalikustas ka, et oktoobris korraldas mupo Pirita majandusgümnaasiumis koolivalve ning küsitlusest selgus, et 96 protsenti lastevanematest oli nõus, et mupo hakkakski sellist meetodit kasutama. Nüüd on hea aeg kõikidel koolidel mõelda, kas nad vajavad samuti mupo abi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles