Õhupallipoisi isa tahtis saada raha maailmalõpu punkri ehitamiseks?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Heene
Richard Heene Foto: AP / Scanpix

USAs Colorados õhupallitrikis kahtlustatav Richard Heene on teda tundvate isikute sõnul üsna edev inimene ning soovib, et teda ja ta perekonda tähele pannakse.

Heene`it kahtlustatakse, et ta valetas ametivõimudele oma poja kohta ning soovis saada lihtsalt tähelepanu ja kuulsust, kirjutab STT.

Falcon Heene`i arvati olevat ära lennanud UFOt meenutanud õhupalliga, kuid tegelikult oli poiss kogu aega kodus peidus.

Politsei kuulas üle Heene`ide perekonnasõbra Richard Thomase, kelle sõnul on Richard Heene´il kinnisidee saada mingi avaliku trikiga kuulsust ja raha. Selle raha eest aga tahtis oma pere jaoks ehitada maailmalõpu punkri.

«Heene`id usuvad, et maailmalõpp saabub 2012. aastal. Sellepärast tahtis ta maa-aluse punkri rajada, et tema ja ta pere oleks kasvõi lühiajaliselt kaitstud,» selgitas Thomase advokaat Linda Lee.

Heene endine äripartner Thomas müüs oma loo juba varem gawker.com internetileheküljele ja sellepärast suhtutakse tema öeldusse skepsisega. Politsei siiski uurib asja.

Richard Heene`it kirjeldati ka kui «hullu kodukootud teadlast», kellele meeldib enda elu ja tervist kaalule pannes tornaadosid uurida. Lisaks on Heene`i unistuseks saada telesaade, kus ta oma teooriaid ja harrastusi saaks esitleda.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles