Rabarock: Vaiko Eplik laulaks hevi-karaoket

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval andis Vaiko Eplik oma bändiga Eliit Rakvere teatri kohvikus uue kontserdisarja "Indi Ila" avaüritusel kontserdi.
Neljapäeval andis Vaiko Eplik oma bändiga Eliit Rakvere teatri kohvikus uue kontserdisarja "Indi Ila" avaüritusel kontserdi. Foto: Toomas Huik.

Rabarockist on sel aastal tehtud kolmeosaline festivali tutvustav saatesari, kus räägitakse kõigist esinejatest.



Ka bändid ise avavad kontserdi tagamaid. Näiteks Vaiko Eplik jutustab, et tema ansambli Eliit jaoks on Rabarock üldse teine suurem välikontsert. «Kuna mul on nö koduväljaku eelis Raplamaakonna näol, siis ma arvan et kõik läheb kenasti,» sõnas Vaiko.



Samuti mainis ta, et käis Rabarockil esimest korda eelmisel aastal. Tol korral tahtis ta osaleda hevi-karaokel. Kuna laulda soovijaid oli suurem hulk, pidi end järjekorda panema juba hommikul.



Õhtuks märkas Eplik, et oli oma laulukorra maha maganud ning nõnda tookord karaoketamata jäigi. «Aga võib-olla sel aastal,» muigas Vaiko.



Rabarocki saates Vaiko Eplikust rääkiv Erik Morna tõdes, et tema muusika on kõvasti Eesti bände mõjutanud. «Kui saan mõne eesti bändi uue plaadi, kõlab see serva mööda juba nagu mingi Vaiko kirjutatud lugu,» jutustas Morna.



Rabarockil esitletakse ka uut plaati «Vaiko Eplik ja Eliit 3».


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles