Lendav hiidsisalik või UFO?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstniku nägemus pterodaktülist
Kunstniku nägemus pterodaktülist Foto: AFP / Scanpix

Argentinas nähti ühe järve kohal kummalist lendavat objekti.

Seda näinute arvates võis tegemist olla kas UFO või lendava hiidsisalikuga, kirjutab väljaanne Los Andes.

Kummalisest objektist tegi fotod üks San Rafaeli lähedal asuval kunstjärvel El-Nihuil paadiga sõitnud mees.

44-aastase mehe sõnul käib ta järvel tihti paadiga sõitmas, kalastamas ja luiki vaatamas. Möödunud nädala laupäeval märkas ta aga järvel olles selle kohal kummalist lendavat asja. Ta tegi oma mobiiltelefoniga sellest mitu pilti.

Kalamees teatas nähtust ajakirjanikele. Pärast seda juhtumit käsitleva loo ilmumist teatas veel üks mees, Christian Figueroa, et ka tema ja ta isa nägid seda.

San Rafaeli elanike kinnitusel on nad viimastel kuudel väga kummalisi asju näinud. Näiteks Atueli jõe ääres asuvatelt kõrgendikel nähti kummalist valgust, mis ei meenutanud äikest ega pikset.

Kummalise lendava asja vastu tunnevad huvi nii Argentina ufoloogid kui ka krüptozooloogid. Esimeste arvates oli tegemist maaväliste jõudude lennumasinaga, teised on veendunud, et see oli lendav hiidsisalik pterodaktül, kelle õitseaeg oli 66 miljonit aastat tagasi.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles