Vanilla Ninjadel uued tuurisoengud

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirel ajal, mil suvetuuri alguseni on jäänud vaid nädal, leidsid bändiproovi vaheajal pildistamiseks mahti Vanilla Ninja liikmed Lenna Kuurmaa (alt üles), Piret Järvis, Katrin Siska ja nende üks tuurikaaslane Mari-Leen.
Kiirel ajal, mil suvetuuri alguseni on jäänud vaid nädal, leidsid bändiproovi vaheajal pildistamiseks mahti Vanilla Ninja liikmed Lenna Kuurmaa (alt üles), Piret Järvis, Katrin Siska ja nende üks tuurikaaslane Mari-Leen. Foto: Marina Puškar
Vanilla Ninja

tüdrukud tegid tuurile minekuks uued soengud. Nimelt alustab  Vanilla-Ninja koos Mari-Leeni, A-Rühma ja HU-ga ringireisi Eestimaal.

Tuuritamise puhuks tuunisid Lenna, Piret ja Katrin veidi ka oma välimust. Saate Hooaeg juhi Erle Iheriga vesteldes lubasid tüdrukud kontserdil soengute lisaks ka muusikalisi üllatusi.

Kuidas käib üldse üks kontserttuuri ettevalmistamine?

Piret: «Põhiline on ikka bändiproovide tegemine. Aga seekord me otsustasime, et tahaks ka veidike stiililist värskendust ja otsustasime juuksepikenduste kasuks.»

Katrin: «Kuna ma olen suur spordisõber, siis ma ei saa lubada endale suurt juuksepahmakat pidevalt peas. Seega otsustasin pikenduste kasuks mida on lihtne ise kinnitada.»

Kas nüüd peaks ka kõik fännid laskma juuksepikendused panna, et teie moodi olla?

Lenna: «Ma arvan, et inimesed võiks olla julged ja eksperimenteerida küll. Väga paljud on terve oma eluaja ühtemoodi, minul küll tüütab ära. Pikkade juustega on põnev, saab erinevaid soenguid teha, mida varem ei saanud näiteks. Igal juhul tasub proovida.»

Lähemalt vaata reporter.ee-st

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles