13-aastane Brasiilia poiss lasi oma politseinikest vanemad maha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13-aastane Brasiilia poiss lasi oma politseinikest vanemad maha
13-aastane Brasiilia poiss lasi oma politseinikest vanemad maha Foto: SCANPIX

Brasiilias São Paulos  tappis teismeline oma politseinikest vanemad, vanaema ja tädi.

Pärast seda läks ta kooli ja oli terve päeva koolis, enne kui enda maha lasi, edastab Daily Mail.

Politseiuurijate sõnul lasi 13-aastane Marcelo Pesseghini oma pereliikmed maha selle nädala esmaspäeva hommikul kasutades, 40-kaliibrilist püstolit.

40-aastane isa Luiz Pesseghini, kes oli politseis töötanud 19 aastat, leiti kodu magamistoast voodist. Ema, 30-aastane Andreia Pesseghini, kes oli politseis töötanud 16 aastat, oli magamistoas põlvili.

65-aastane vanaema Benedita de Oliveira Bovo ning 55-aastane tädi Bernadete Oliveira da Silva, kes elasid samas majas, olid tapetud nende voodites.

Teismeline kasutas veretööks oma isa teenistusrelva.

Politsei leidis poisi koolikotist veel ühe relva, 32-kaliibrise revolvri.

«Kõik tõendid näitavad, et Marcelo Pesseghini tappis oma vanemad ja sugulased,» sõnas São Paulo politsei mõrvaosakonna esindaja Itagiba Franco.

Franco sõnul oli poiss koolis sõbrale öelnud, et tahab oma vanematest vabaneda ning saada palgamõrtsukaks.

«Ta rääkis mulle tihti, et tahab saada palgamõrvariks. Ta plaanis öisel jala vanemad tappa, et keegi ei märkaks ning põgeneda vanemate autoga kuhugi, kust teda ei leitaks,» sõnas tapja sõber politseile.

São Paulo politseijuht Benedito Roberto Meira kinnitusel ei olnud majja sissemurdmise jälgi ning mitte mingeid tõendeid, et tegemist oli kuritegeliku grupeeringu kättemaksuga.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles