Aasta ilma seksita?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relika Rae.
Relika Rae. Foto: Erakogu

Kas te olete kunagi mõelnud, mis tunne on olla aasta otsa ilma seksita?

Aga ilma ekraanideta?

Kui te peaksite olema aasta aega ilma teleka, arvuti ja mobiiltelefonita?

Üldse ilma telefonita...?

Kunagi ju nii elatigi.

Saaksite hakkama?

Või annaksite lõpuks alla ja tõdeksite, et teie elu allub tehnikale?

Tõdeksite, et „Jumal on telekas!"

Või peaks selle nüüd ümber sõnastama: „Jumal on ekraanis!"

Elu ilma seksita oleks vast nagu elu ikka. Arvatavasti tekiks küll mingil hetkel närvilisus, hüperaktiivsus ja pahurus, kuid need on mööduvad nähtused, mis peaks kuskil poole aasta pealt taanduma. Aasta vast olekski kõige raskem aga sealt edasi harjud juba ära ja olukord muutub tavaliseks.

Ilma telekata on ka vist üsna lihtne hakkama saada. Vahest ehk tuleb igavuse peletamiseks mõni parem ja kasulikum tegevus välja mõelda kuid ehk saakski midagi asjalikku tehtud ja kaloreidki põletatud. Millestki vist väga ilma ei jääks. Ehk ainult Ameerika Supermodellidest ja Top Gearist. Hehee ja Unistuste Printsessist...

Nii, aga kui arvutit poleks? Siis peaks informatsiooni hankimiseks näiteks raamatukogus käima. Inimestega suhtlemiseks, peaksid neile helistama aga näe, telefoni ju ka pole. Lõbus, mis? Ehk muutuksid inimesed siis taas väheke sotsiaalsemaks, arvestades et, neil pole võimalik enam oma silmi GTA ja WOW'iga rikkuda.

Nu ja mis me kõik siis ilma telefonita peale hakkaks? Siiani ei olda ju kindlad, kui kahjulikult mobiili kaasas kandmine pikemas perspektiivis mõjuda võib. No ja tavatelefoni poleks ju ka.

Kujutage nüüd ette kuidas inimesed hakkaks taas ukse tagant ukse taha käima, et küsida mis teed, kuidas läheb ja kas sa õue viitsid tulla. Mul oleks küll hämming kui keegi sellise jutuga mu ukse taha tuleks.

Tegelikult paistab, et asjad on jõudnud nii kaugele, et neist kõigist korraga ei saa loobuda. Vähemalt mitte arvutist ja telefonist. Ma pean silmas olukorda kui need ikka edasi eksiteerivad aga sa lihtsalt loobud nende kasutamisest.

Kui internet ära kaoks, lakkaks kogu maailma kellavärk toimimast aga see on juba teine teema. Igastahes neist asjadest loobumine võrduks suht metsa kolimisega. Samas siiski eksiteerib ju inimesi, kellel pole elektritki.

Kas teie saaksite ilma seksi, teleka, arvuti ja telefonita aasata aega hakkama? Või ehk arvaksite ainult, et saate, kuid reaalsuses see ei toimiks...

Lugu mida kuulata: Frankenstein Drag Queens From Planet 13 "Hooray For Horrorwood".

Video mida vaadata: Mihkel Raud ja Mr. Lawrence "Annabel".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles