Eesti tipptennisist Vladimir Ivanov järas vihasena oma tennisereketit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti staartennisistid Jürgen Zopp ja Vladimir Ivanov (pildil) jõudsid Tere tennisekeskuses peetava ITF-i 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Nordecon Openi turniiri veerandfinaali. Mõlemal oli raskusi, sest nii Zopp kui ka Ivanov kaotasid esimese seti.

Ivanov pidas 21-aastase lätlase Mikelis Libietise vastu lausa maratonmängu, mille võitis 3 tunni ja 20 minutiga 6:7, 7:6, 7:5. Esimeses setis ei murdnud kumbki vastase pallingut ning kuigi tie-break'is jõudis Ivanov 0:5 kaotusseisust viigini, kaotas ta selle 6:8.

Teises setis juhtis Ivanov 4:1, aga loovutas siis pallingugeimi tagasi ning taas otsustas seti tie-break, mille Ivanov võitis 7:4. Otsustava seti seisult 3:3 läks mäng imelikuks – kolm korda asus Ivanov pallingumurde järel juhtima, kaks korda andis ta oma servigeimi kohe tagasi, aga kolmandal korral seisul 6:5 õnneks enam mitte.

Ivanov: Minu esimese ringi itaallasest vastane tegi omamoodi karuteene, mängis nii imeliku stiiliga, et ei saanudki rütmi kätte. Täna oli vastane agressiivsem ning pikki pallivahetusi ikka ei tekkinud, lisaks segas tuul. Lõpus luges juba väsimus, tegime mõlemad teineteisele kingitusi.

Vladimir Ivanov oma esitusega rahule ei jäänud ning näris vahepeal närvide rahustamiseks lausa oma tennisereketit.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles