Tõeline fiasko: oma süütuse müünud naine on ikka veel süütu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Catarina Migliorini
Catarina Migliorini Foto: virginswanted.com.au

Naine, kes saavutas internetis tuntuse pärast oma süütuse oksjonilepanekut, on enda sõnul ikka veel neitsi, kuna ta sattus väidetavalt pettuse ohvriks.

Brasiiliast pärit 21-aastane Catarina Migliorini rääkis väljaandele The Huffington Post, et kõmuline internetioksjon, mille korraldas filmitegija Justin Sisley, on muutunud suureks fiaskoks.

Sisley pidi filmima dokumentaali «Virgins Wanted», mis oleks rääkinud Catarina ja süütu noormehe Alex Stepanovi eludest inimestena, kes pole veel seksinud.

Internetioksjoni võitis 53-aastane Jaapani miljonär, kes nimetas end internetis Natsuks ja pakkus Catarina neitsilikkuse eest 780 000 dollarit. Natsu ja Catarina pidid kohtuma Austraalias Sydneys asuvas restoranis, kuid mees ei vastanud Sisley kirjeldusele. Kõigele lisaks ei katnud Sisley Catarina reisikulutusi ning lubatud rahast pole ta näinud sentigi.

Sisley eitab aga Catarina väiteid. «Meil on materjali, mis tõestab vastupidist,» ütles mees ja väitis, et Catarina rikkus näitlejalepingu tingimusi.

Kui Sisley 2010. aastal dokumentaali välja kuulutas, lubas ta, et selle kulminatsiooniks on see, et osalised kaotavad süütuse. Catarina väitel polnud aga lubadus seksida kindel.

«Justin jättis mulle mulje, et tegemist on tõsise dokumentaaliga noortest neitsidest ja ütles, et selle lõpus võib ja võib mitte olla oksjon,» seletas Catarina.

Kuid pärast Balil kohtumist oli oksjon juba välja kuulutatud, mis surus Catarina nurka: «Nõustusin sellega kaasa minema, kuna Justin ütles, et see on parim viis projektile tähelepanu tõmmata.»

Catarina sõnul lubati talle osalemise eest kogu oksjonil teenitud raha ja 20 protsenti filmi tuludest. Catarina usub nüüd, et Natsut polegi olemas. Catarina sõnul ei pidanud ta seetõttu kellegagi seksima ja on jätkuvalt süütu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles