Sillalt visatud raiepakk tappis naise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raiepakk
Raiepakk Foto: jupiterimages.com

Saksamaal Alam-Saksimaal Oldenburgi lähistel tappis jalakäijate sillalt alla kiirteele visatud raiepakk autos olnud naise, kes suri oma mehe ja laste silme all.

Läbi tuuleklaasi autosse kukkunud kuuekilone puupakk lõhkus 33-aastase Olga kolju ja ülakeha, kirjutab STT.

Politsei uurimine näitas, et õnnetuse hetkel istus naine juhi kõrvaistmel ning allavisatud raiepakk tuli otse tema suunas. Naine suri sündmuskohal abikaasa ja tagapingil istunud seitsmeaastase tütre ja üheksa-aastase poja silme all.

Poiss sai lõhutud tuuleklaasi kilde näkku, mille tõttu ta parema silma alla tekkis haav. Isa ja tütar õnnetuses füüsiliselt kannatada ei saanud, kuid neil tekkis šokk.

Pere oli lihavõtete tähistamiselt teel koju. Politsei arvates olid nad juhuslikud ohvrid.

Hannoveris asuvas krimilaboratooriumis uuritakse, kas puupakk sisaldab mingit tõendusmaterjali selle viskaja kohta. Politsei loodab leida sõrmejälgi või DNAd.

Politsei küsitles õnnetuspaigas olnud ja juhtumit näinud isikuid. Pealtnägijate kinnitusel oli hetk enne tragöödiat jalakäijate sillal seisnud kamp inimesi.

Kurjategija jälgedele viiva vihje eest on välja pandud 3000 euro (46 920 krooni) suurune summa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles