Õed müüsid hommikusöögihelbe 1350 dollari eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illinoisi osariigi kujuline maisihelves
Illinoisi osariigi kujuline maisihelves Foto: Reuters / Scanpix

USAs elavad õed panid Illinoisi osariigi kujulise hommikusöögihelbe eBays internetioksjonile ja said selle eest 1350 dollarit (13 635 krooni).

Üks õdedest, 23-aastane Melissa McIntire sõnas, et nad jälgisid suure huviga, kui palju selle maisihelbe eest pakutakse, kirjutab skynews.com.

 

Nädal aega kestnud internetioksjonil tegi sellele parima pakkumise TriviaMania.com mängudelehekülje omanik Monty Kerr. Texases Austinis elaval Kerril on käsil reisimuuseumi loomine ning ta kavatseb selle sinna näitusele panna.

 

«Kogun sinna muuseumisse kõike, mis puudutab ameerikalikku kultuuri ja eluviisi,» selgitas mees.

Varem ostis Kerr maisihelbe, mida peeti maailma suurimaks. Kahjuks murdus  see kolmeks tükiks.

«Saadan kellegi Virginiasse Ilinoisi osariigi kujulisele maisihelbele järele, et sellega ei juhtuks nagu eelmise helbega,» nentis ameeriklane.

23-aastane Melissa ja tema 15-aastane õde panid maisihelbe internetioksjonil müüki möödunud nädalal, kuid eBay katkestas müügi, kuna see oli toiduainete müügireeglite vastane. Õed hiilisid reeglitest kõrvale sellega, et asendasid maisihelbe kupongiga, mille eest selle lunastada sai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles