Kerli paljaste piltide seeria jätkub

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli avaldas endast faceboookis järjekordse seksuaalse pildi
Kerli avaldas endast faceboookis järjekordse seksuaalse pildi Foto: Promopilt/Facebook.com

Popsataar Kerli Kõiv postitas kevade hakul Facebooki lehele endast poolalasti pildi, mis jagas tema fännide arvamused kaheks. Mõnele meeldis lauljatari alastus, mõnele mitte

Lisaks positiivsdtele laikidele oli toona lehele potsatanud ka hulganisti kriitikat:

Sharlene: Mis värk sul Kerli on selle litsakalt ja poolalasti riietumisega? Kas sa müüd oma muusikat või müüd oma keha? Tavaliselt teevad nii odavad ja andetud artistid, et saada tähelepanu. Loomulikult on see väga hädine viis lunida tähelepanu. Kui sa niiviisi teed, siis kogud tähelepanu küll äärmiselt valede vahenditega ning varju jääb sinu tegelik talent. Sa oled ju tegelikult parem, kui mingi odav tüdruk!

Yoko: Kas sa pead ennast tõesti nii paljaks koorima? Ma ei taha vaadata sinu paljast rappuvat tagumikku üle terve ekraani. Nii ei võida sa endale fänne juurde. Kerli, sa oled andekas, seega keskendu sellele.

Tommy Boy: Kerli, mul on sulle tark soovitus - saa kõigepealt korralikult kuulsaks ja alles seejärel hakka endal riideid vähemaks võtma!

Mer: Sul poleks mõttekas ennast paljaks koorida, sest su keha pole kurvikas ega seksikas nagu Katy Perry`l või Britney`l. 

Mida arvad sina Kerli uuest paljastavast look`ist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles