DaDa, Vivienne Westwoodi ja Philipp Pleini elegantsed piruetid Rotermanni Keskuses

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fusion restorani DaDa avapidu Rotermanni Kaubamajas
Fusion restorani DaDa avapidu Rotermanni Kaubamajas Foto: Beatrice MASS Modelnet OÜ

Rotermanni Kaubamajas avas 13. märtsil suurejoonelise peoga ametlikult oma uksed Fusion restoran DaDa.

Restoran tutvustas ühtlasi  ka uut originaalset toiduvalmistamise konseptsiooni. Nimi DADa on otseselt seotud dadaismiga, mis väljendub restorani menüüs ja interjööris.
Õhtu visuaalne pärl oli Vivienne Westwoodi ja Philipp Pleini brändide moeshow Beatrice Mass modellide esituses ning Beatrice enda stilistikas ja lavastuses. Õhtujuhiks oli Emil Rutiku ja muusikat mängis DJ Priit Kuusik.
Külalistel oli vahva võimalus tutvuda vuntsidega Mona Liza ja Marcel Duchamp’i pissuaariga ning samuti tunda enda eelistuste järgi loodud roogade maitset. 
DADa originaalsete suupistete kõrvale oli Beatrice koos oma agentuuri modellidega stiliseerinud dadaistliku moeshow Vivienne Westwood’i stiilis ning Philip Plein’i maitsega. Õhtujuht Emil Rutiku ei jätnud samuti kedagi igavlema, sest oma parimal moel  suutis ta lõpuks kõigile selgeks teha, mis on dadaism ja millega seda süüakse. 
DADa menüüd kirjeldavad mõisted: kiirelt, maitsvalt, stiilselt ja mitte kallilt. Sealjuures saab igaüks valida ühe või teise roa koostisosad ise, alludes oma maitse ja eelistuse tahtele. Selleks tuleb lihtsalt võtta taldrik ja söögiriistad ning koostada oma unikaalne roog nimega Fusion, sealsamas letil esitletud värsketest toiduainetest, mida osav kokk valmistas otse uudishimulike pilkude ees. 
Restoran kuulub Läti firmale SVP Partnerid, mis alates 1999 aastast tegeleb restoranide loomise ning juhtimisega ja koosneb 14-st eri formaati ja hinnasegmendiga restoranist, kus on võimalik maitsta jaapani ja itaalia köögi loomingut. Roogasid fusioni ja grilli stiilis. 
 
Eesti inimesed on küllaltki teadlikud toidust ja nad armastavad hästi süüa, kuid mitte alati ei õnnestu neil leida just seda hingepärast, mida nad sooviksid. Meie otsustasime pakkuda tallinnlastele seni nägemata alternatiivi, rõhutas ka restorani üks kaasomanikest, Aleksandr Slobin. 
Philipp Plein see on gootika, glamuur ja rock`n`roll ideaalsetes proportsioonides. Tugevad värvid, kallid materialid, julged prindid ja läikivad pinnad – see kõik iseloomustab mainitud kuulsat brändi.
Huvitav on, et see disainer pole pärit päiksepaistelisest Californiast ega ka kreisist NY-st vaid konservatiivselt Saksamaalt.  Disaineri tee algas köögimööbli valmistamisest. Hiljem lisandus valgustite ja disainielementide loomine. 
Alles peale nende teemade läbimist jõudis ta otsusele panna end proovile luues unikaalseid rõivakollektsioone, jalatseid ja aksessuaare, mille eest on talle täna ülimalt tänulikud Justin Timberlake, Antonio Banderas, Paris Hilton, David Bekham ning mitmed teised kuulsused.
PP kollektsioon on śikk ja praktiline samal ajal ning loomulikult ülimalt omapärane.

Disainer pakub naistele ja meestele Total Looki ning aksessuaare. T-särgid ja maikad originaalsete kujundustega on inspireeritud Tatoo Artist. Disaineri sõprus Marc Alteriga - ühe maailma kuulsa tätoveeringukunstnikuga - pani aluse Tattoo Couturile.
Erilisel  kohal tema kollektsioonis on teksased, mis tehakse jaapani denimist, kalleimast ja kõrgeima kvaliteediga teksatriidest ning tänu millele teksad istuvad kui valatult igale figuurile.

Teksad mis on töödeldud hõbeda ja kullaga, teksad mille taskud on püütoni- või krokodillinahast on vaid mõned näited, kuidas Philipp Plein üritab teha igast paarist  teksadest ideaalseid pükse. Neid kannavad hea meelega Russell Crow, Robbie Williams, Johnny Depp ja kindlasti veel paljud teisedki kuulsused.
DaDa, Westwoodi ja Pleini elegantset showd kiika galeriist.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles