Bristol Palin hoiatas liiga varajase seksuaalelu eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bristol Palin koos poja Trippiga
Bristol Palin koos poja Trippiga Foto: AFP / Scanpix

USA vabariikliku partei endise asepresidendikandidaadi Sarah Palini tütar Bristol Palin hoiatas noori liiga varajase seksuaalelu eest.

18-aastase Bristol Palini rasedus oli möödunud aastal USA presidendivalimiskampaania kõrval maailmas üks kajastatumaid uudiseid, kirjutab People.

Bristol Palin avalikustas, et oli lapse isa Levi Johnstoniga kihlatud, kuid nad läksid pärast lapse sündi ruttu lahku. Nüüd kasvatab Palin poeg Trippi üksinda.

Bristol Palin lisas, et ei osalenud kooli lõpuballil ega ka muudel pidustustel, kuna tema esmaülesandeks on lapse kasvatamine.

«Tüdrukud peaksid enne, kui nad sekselu alustavad, end ette kujutama rasedana ja nutva väikelapsega. Kui sellest aru saadakse, mis kaitsevahenditeta seks kaasa tuua võib, siis võib-olla ei alustata intiimelu liiga varakult,» lisas Bristol Palin.

Palin poseeris ajakirja People jaoks koolilõpuvormis, laps süles. Bristiol Palin lõpetas Wasilla keskkooli möödunud nädalal.

Bristol Palin osaleb ka USA teismelistele suunatud seksuaalhariduse programmis, mille eesmärgiks on noori õhutada seksist võimalikult kaua hoiduma.

Palin kavatseb ülikooli astuda ja õpinguid jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles