TeatriPolygonis toimub avalik eksam-etendus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TeatriPolygon
TeatriPolygon Foto: Erakogu

Teatrikoolis TeatriPolygon toimub reedel 5. aprillil kell 19.00 igakevadine avatud eksam-etendus «Rähnipojad”, kus lisaks teatrikooli noortele astuvad esimest korda üles Tallinna Ühisgümnaasiumi teatriklassi õpilased. Etendus toimub Polygoni uues Amfiteatris Rävala 8.

Etendusel esitavad kõik vanusegrupid katkendeid oma aasta jooksul õpitud materjalidest. Alustavad Polygoni nooremad “Väikese Printsi” ainetel, sealt liigub kava Polygoni vanemasse astmesse, astub üles TeatriPolygoni Stuudio ja Tallinna Ühisgümnaasiumi teatriklass ning TÜG Segakoor. Autoritest on esindatud Exupéry, Hübner, Alver, Beckett, Schaeffer, Tamra, Mäg, Rannap jpt.

Kuna kohtade arv on piiratud, tuleb tulekust teada anda aadressil kristi.tedrekin@poly.ee.  Soovituslik toetaja-annetus on täiskasvanutele ja sõpradele alates 2€.

Teatrikool TeatriPolygon asutajaks on PolygonTeater, kus lavastuste välja toomise kõrval on tegeletud noorte koolitamisega juba neli aastat. Lisaks teatriruumides töötavale teatrikoolile on alates eelmisest sügisest võimalik teatriharidust saada ka Tallinna Ühisgümnaasiumis.

Järgmised katsed gümnaasiumiosa teatriklassidesse toimuvad juba 12. ja 13. aprillil. Lisainfot leiab http://www.poly.ee/teatriklass/ lehelt.

Manuses foto TeatriPolygoni Stuudio lavastusest "Qvartett! Mis? Kus?", foto autor Siiri Padar.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles