Siit saad teada, kellel on kõige seksikam keha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: SCANPIX

Tuntud treener Jillian Michaels jagas Geniusbeauty.com-iga oma isiklikku edetabelit Hollywoodi kõige seksikamate kehade kohta, vahendab Buduaar.

Nimekirja kuuluvad selliste naiselike figuuridega staarid nagu Rihanna, Jennifer Lopez, Beyoncè ja Pink. Jillian selgitas, et Pinki valis ta nimekirja selle alusel, et ta oli kunagi Pinki personaaltreener.

Jilliani nimekirjas ei ole mitte ühtegi kõhna naist. Selline valik ei ole ka üllatav: Jillian on alati pooldanud tervislikku toitumist ja füüsilist treeningut. Talle ei meeldi äärmuslikud dieedid, mis vähendavad nii kiirelt kehakaalu, et alles jääb vaid luu ja nahk.

Jillian Michaels on pälvinud USA-s tohutu populaarsuse tänu saatele «The Biggest Loser», kus rasvunud osalejad võistlevad kehakaalu langetamise nimel. Jillian on tuntud kui range treener ja tema kuulus moto on: «Unless you puke, faint, or die, keep going».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles