Video: mis juhtub, kui kohtunik peesse saata?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Kui peaksid kunagi sattuma vastamisi Florida kohtuniku Jorge Rodriguez-Chomatiga, ära temaga ülbitse - ja kindlasti ära näita keskmist sõrme!

18-aastane Penelope Soto, kes vahistati narkootikumide omamise tõttu, sai esmaspäeval teada, mis juhtub, kui kohtunikule oma käitumisega närvidele käia, vahendab MSN Now.

Neiu irvitas kohtuniku ees, vehkis juustega ja vältis küsimusi. Ärritunud kohtunik määras Sotole 5000 dollari suuruse trahvi ja ütles hüvasti. Selle peale hakkas Soto naerma ja teatas nipsakalt «Adios!», mille peale kohtunik suurendas tema trahvisumma 10 000 dollarile. «Kas sa mõtled seda tõsiselt?» imestas tüdruk ning kohtunik vastas: «Täiesti tõsiselt. Adios.»

Soto saatis mehe seepeale sinnasamusesse ja näitas keskmist sõrme, mille tõttu kirjutati talle kohtu solvamise eest välja 30 päeva pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles