Beyoncé rääkis esimest korda lapse kaotusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce
Beyonce Foto: SCANPIX

Lauljatar Beyoncé rääkis esimest korda, et kaotas kaks aastat tagasi lapse.

Staari tütar Blue Ivy sündis mullu jaanuaris ja paari päeva pärast avaldas Jay-Z laulu, milles vihjas eelnevale tragöödiale, vahendab Digitalspy.

Beyoncé rääkis dokumentaalis «Life Is But a Dream», et jäi esimest korda rasedaks kaks aastat tagasi.

«Umbes kahe aasta eest olin esimest korda beebiootel. Kuulsin südamelööke ja see oli kauneim muusika, mida olen eales kuulnud. Valisin välja nimed. Kujutasin ette, milline mu laps välja võiks näha... Lendasin tagasi New Yorki   kontrolli ja seal selgus, et lapse süda ei löönud. Sõna otseses mõttes nädal varem käisin arsti juures ja kõik oli korras, kuid nüüd südamelöögid puudusid,» meenutas naine.

Lauljatar tunnistas, et valas emotsioonid muusikasse: «Läksin stuudiosse ja kirjutasin kõige kurvema laulu, mille olen eales kirjutanud. Sellest sai mu eelmise albumi esimene lugu. Laulukirjutamine oli minu jaoks parim teraapia, sest ma pole varem midagi nii kurba kogenud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles